|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| Your_princess uzależniony

| 

|  Wysłany: Czw 7 Lip 2011, 16:41    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Flo fajny ten fotelik i wcale nie taki drogi jak na Fisher Price Nat ten z kolei strasznie drogi, wiem że im droższy tym zwykle lepszy no ale 700 zł dla nas to bardzo dużo. No ale skoro mam zainwestować w bezpieczeństwo dziecka, to może warto?

A czy w tych  fotelikach, np kiedy dziecko śpi da się obniżyć oparcie, żeby dziecko nie wisiało drzemiąc ?

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| natalia_w moderator

| 

|  Wysłany: Czw 7 Lip 2011, 17:31    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Princess, ja też bym pewnie nie kupiła za te 700zł. Kupiłam w komisie za 280zł. A siedzeń się nie obniża, u mnie są trzy stopnie regulacji całego siedliska.  Nie wiem jak to opisać, po prostu przechyla się do tyłu, jak kołyska, głowa idzie to tyłu a nogi podnoszą się do góry.
 I chyba wszędzie jest tak samo.
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Agnusss uzależniony

| 

|  Wysłany: Sob 9 Lip 2011, 18:21    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Wczoraj dziadkowie kupili Olkowi spacerówkę. Wybraliśmy taką, którą będzie można bez trudu wnieść na 2 piętro ( teraz mamy wózek wieofunkcyjny ważący ok 15 kg  ,więc za każdym razem trzeba go rozkładać i wnosić w częściach) , poza tym podobała mi się tez stylistycznie- kolor turkusowy http://www.tosia.pl/sklep/product/p/852/baby,design,tiny.html#

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| florzak guru

| 

|  Wysłany: Sob 9 Lip 2011, 20:39    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Fajny wózek, my dostaliśmy ostatnio od dziadków typową parasolkę, ponieważ miałam problem żeby wnosic nasze Quinny do tramwaju, ale powiem Wam szczerze , że naszego pierwotnego wózka nie zamienię na żadne inny jeśli nie będę musiała załatwiac spraw na mieście bez auta. _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Agnusss uzależniony

| 

|  Wysłany: Nie 10 Lip 2011, 18:07    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Nasz wielofunkcyjny był  o tyle fajny bo miał ogromną gondolę i Olek mieścił się w nim długo, ale ciężki jak cholera, drugi raz bym nie kupiła. _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Coni guru

| 

|  Wysłany: Pon 11 Lip 2011, 10:12    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Nasz trzy w jednym tez ciezki jak cholera, na szczescie po schodach go targac nie musze. Niestety duzo miejsca zajmuje w bagazniku. Puki nigdzie daleko z bagazami sie nie wybieramy, nie stanowi to problemu. Gondola jest duza a i od jesieni spacerowka tez bedzie calkiem calkiem. Na spacery i do miasta nasz wozek jest mega wygodny. Jednak, gdy Tobi zacznie juz dobrze siedziec, to planujemy zakup spacerowki, ktora zajmuje bardzo malo miejsca w bagazniku i mozna tez umocowac na niej maxi cosi. O takiej  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| dorotam guru

| 

|  Wysłany: Pon 11 Lip 2011, 15:41    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|    wiesz Coni...że to jest nasza póki co faworytka wsród spacerówek  szczególnie mój mąż ją upatrzył. super jest. lekka i zwrotna..   no ale my takową to dopiero w przyszłe wakacje..więc może się jeszcze pozmieniać  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| florzak guru

| 

|  Wysłany: Pon 11 Lip 2011, 17:24    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jak na spacerówkę lekką i małą to ta jest najlepsza. _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Coni guru

| 

|  Wysłany: Pon 11 Lip 2011, 20:55    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Znajomi taka maja i sa bardzo zadowoleni. W sumie na wiele rzeczy dla Tobiego decydujemy sie wlasnie z polecenia zadziecialych znajomych. Moim zdaniem tak jest najczesciej najlepiej. A wracajac do wozka - to jena rzecza ktora mi sie w nim podoba, to to ze siedzisko jest twarde i nie wzgina sie pod wplywem ciezaru dziecka.

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Your_princess uzależniony

| 

|  Wysłany: Nie 17 Lip 2011, 14:58    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jednak wybraliśmy już fotelik... będzie to kiddy energy pro w kolorze jasnoniebieskim bądź czarno-białym... ta kwestia jest jeszcze do uzgodnienia [img]img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/19/69/60/1719696005_1[/img]
 http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/19/69/60/1719696005_5
 Drogi jest, ale na bezpieczeństwie Filipka nie będziemy oszczędzać

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach