|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dotti1984 maniak
|
Wysłany: Sro 17 Gru 2008, 20:21 Temat postu: |
|
|
A ja mam pierścionek z firmy YES noszę go od lutego i jestem bardzo zadowolona.Nic się z nim nie dzieje,oczko nie wypada(ale jest tylko jedno więc może dlatego).Obsługa tam skąd jest była miła,bez problemu go zmniejszyli w ciągu tygodnia mimo że mówili że potrwa to ok.miesiąca bo muszą go gdzieś wysłać.
Więc myślę że to zależy od modleu pierścionka i od konkretnej filii tej firmy.Moja jest ok.
Ale fakt faktem,że nie powinni sprzedawać pierścionka z wadami nie do naprawienia.Dlatego nad obrączkami się zastanowimy.Mieliśmy tam zamiawiać,i mimo że jeśłi chodzi o pierścionek to jest ok to obrączek poszukamy chyba gdzie indziej żeby nic takiego się nie wydarzyło. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sol gaduła
|
Wysłany: Sro 17 Gru 2008, 23:50 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem od każdego jubilera może się coś takiego przydażyć. Nie jest regułą że akurat od Yes. |
|
Powrót do góry |
|
|
dotti1984 maniak
|
Wysłany: Czw 18 Gru 2008, 0:06 Temat postu: |
|
|
Sol napisał: | Moim zdaniem od każdego jubilera może się coś takiego przydażyć. Nie jest regułą że akurat od Yes. |
Jasne ze moze zdarzyc sie w kazdej firmie,ale mysle ze sposób w jaki firma YES zalatwiala ta sprawe,no to juz swiadczy o nich.
Ale tak jak mowie-ja nie moge im nic zarzucic.Wiec tez zalezy na jakich przedstawicieli sie natrafi.
Ale warto wiedziec co moze sie nam przytrafic,wiec dobrze ze dziewczyyn ostrzegaja. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Agusiek początkujący
|
Wysłany: Wto 30 Gru 2008, 13:38 Temat postu: |
|
|
A ja mam z Apartu pierścionek i wszystko z nim w porządku |
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 14:29 Temat postu: |
|
|
Agusiek napisał: | A ja mam z Apartu pierścionek i wszystko z nim w porządku |
ja też i też ma jedno oczko, a nie kilka... podobno im więcej kamieni tym częściej jest coś nie tak. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
japcio_80 uzależniony
|
Wysłany: Nie 11 Sty 2009, 20:10 Temat postu: |
|
|
U mnie też jedno oczko i wszystko jest OK Mam kilka kolczyków z YES i jak na razie też wszystko z nimi w porządku. Natomiast mam od nich wisiorek z masą perłową - dostałam od byłego faceta... Po kilku założeniach, zniknęło (hmmm....kurcze jak to zjawisko opisać.....) pokrycie jednego z kamyszków. Jakby zdrapała się ta cała masa perłowa. Mój ex wymienił wisiorek na nowy, ale po kilku założeniach, znów wszystko się zdrapało Nie mogę ponownie reklamować wisiorka, bo rachunek został u byłego.
Mój narzeczony kupił pierścionek zaręczynowy w YES. Jak na razie wszystko z nim porządku. Zastanawiamy się nad zakupem u nich obrączęk..... Myślicie, że to dobry pomysł? |
|
Powrót do góry |
|
|
Sasetka maniak
|
Wysłany: Pon 19 Sty 2009, 14:01 Temat postu: |
|
|
Japcio skoro wisiorek od byłego non stop się psół a pierścionek od narzeczonego jest ok znaczy że spotkałaś odpowiedniego faceta _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
japcio_80 uzależniony
|
Wysłany: Pon 19 Sty 2009, 20:55 Temat postu: |
|
|
Sasetka wiesz co, że chyba masz rację Nigdy tak o tym nie myślałam |
|
Powrót do góry |
|
|
Gosiak kandydat
|
Wysłany: Wto 20 Sty 2009, 9:22 Temat postu: |
|
|
ja mam piersionek zloty z diamencikami nosze go jzu rpawie rok i supelnie nic sie z nim nie dzieje tak samo mam komplet bizuterii srebrnej tez z takimi ladnym oczkami i wszytsko jest OK
na moje tamten pierscionek jak czytalam opis to byl zbyt wymyslny i moze dlatego, ja wole zwykle skromne i moze w tym twki caly sens
i ja bardzo polecam wyroby firmy YES sa aldne i tansze niz apart czy kruk _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sasetka maniak
|
Wysłany: Wto 20 Sty 2009, 11:03 Temat postu: |
|
|
zależy kogo na co stać. Bo jak stać na drogie to kupi drogie a jak kogoś nie stać to nawet srebrna biżuteria go cieszy taka... prawda Gosiaku...
Japcio ja zawsze mam rację, tylko nie każdy to zauważa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|