|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Helena Trojanska kandydat

|
Wysłany: Sro 4 Maj 2011, 14:57 Temat postu: |
|
|
ja też jestem tego zdania co przedmówczynia. Byłam na weselu gdzie panna młoda miała baleriny...nie polecam..według mnie bardzo słabo to wygląda...bardzo.. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Azadi guru

|
Wysłany: Sro 4 Maj 2011, 16:18 Temat postu: |
|
|
Dla mnie baleriny w ogóle są okropne, a do długiej sukni to już całkowita porażka  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcela kandydat

|
Wysłany: Sro 4 Maj 2011, 16:36 Temat postu: |
|
|
| Blue_Bird napisał: | Ja nadal szukam butów i chyba ostatecznie kupię używane np. na all. W sklepach albo w ogóle nie ma białych butów, albo typowo ślubne w sklepach z sukniami są okropne- niemodne, przypominające komunijne i strasznie drogie- a przecież to obuwie na jeden dzień!
|
Używane buty to tez jakiś pomysł, z doświadczenia wiem, ze mi też ciężko było cokolwiek fajnego wybrać, a te które już mi się spodobaly kosztowały fortunę, spróbuj na różnych portalach, oprócz allegro, zobacz też tez ogłoszenia , ja sprzedawałam tam narty ostatnio.
A co do balerinek - może macie racje jednak, do długiej sukienki nie wygladają dobrze, no może na kimś wysokim to jeszcze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnesi gaduła

|
Wysłany: Sro 4 Maj 2011, 17:05 Temat postu: |
|
|
ja we wtorek kupiłam swoje buty ślubne bardzo ładne zgrabne,białe oczywiście, na obcasiku. Dałam 120zł _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iris30 uzależniony

|
Wysłany: Sro 4 Maj 2011, 19:21 Temat postu: |
|
|
agnesi, pochwal się zdjęciami bucików  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika1 guru

|
Wysłany: Sro 4 Maj 2011, 20:53 Temat postu: |
|
|
Klodi87 bardzo ładne buciki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klodi87 maniak

|
Wysłany: Czw 5 Maj 2011, 11:20 Temat postu: |
|
|
monika1 dziękuję bardzo, jedyne buciki które mi się podobały. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Czw 5 Maj 2011, 17:03 Temat postu: |
|
|
A ja jutro odbieram swoje, nie mogę się już doczekać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elizusiek gaduła

|
Wysłany: Pon 9 Maj 2011, 11:38 Temat postu: |
|
|
Ja dzisiaj idę na poszukiwania bucików pierwotnie chciałam czerwone - pasowałyby do ogólnej kolorystyki wesela, ale odeszłam od tego pomysłu, po tym, jak nie mogłam znaleźć ładnych, czerwonych i na w miarę niskim obcasie. Teraz chcę białe, ale wciąż na niskim obcasie, ze względu głównie na wzrost mojego Lubego i mój wzrost (171 cm) chociaż uwielbiam chodzić w szpilkach i na codzień tylko praktycznie w takich chodzę (do pracy). Czy w Warszawie polecacie szczególnie jakieś sklepy? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Pon 9 Maj 2011, 20:11 Temat postu: |
|
|
elizusiek mialam dokładnie ten sam problem niestety. Chciałam różowe buty do mojej giovani ale nie znalazłam takich które byłyby idealne albo chciaż ładne więc tydzien temu kupiłam białe i jestem zadowolona _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|