Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ambiwalent początkujący
|
Wysłany: Sob 19 Mar 2011, 18:21 Temat postu: imię dla dziecka - zabawa ;) |
|
|
Wystarczy wpisać imiona rodziców, nazwisko, jakie będzie nosić dziecko i przypuszczalną datę jego urodzin i "kalkulator" robi czary-mary Mozna w to wierzyc, lub nie, ale zabawa przednia - dziewczyny na kafe to wynalazły. Mi wyszedł Antoś i Kamila ;)http://magiaimion.pl/wybor,imienia,dla,dziecka |
|
Powrót do góry |
|
|
Sheryl maniak
|
Wysłany: Sob 19 Mar 2011, 20:30 Temat postu: |
|
|
.......
Ostatnio zmieniony przez Sheryl dnia Pon 16 Sty 2012, 18:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
owiraptorek uzależniony
|
Wysłany: Nie 20 Mar 2011, 12:37 Temat postu: |
|
|
Nam wyszło Izdydor i Roman, a dla dziewczynki Roksana - jednak zostaniemy przy imionach przez nas wybranych _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Wto 22 Mar 2011, 19:20 Temat postu: |
|
|
dla dziewczynki Felicja i Otylia (choć raczej będzie Natasza lub Oliwia ), a dla chłopca Ferdynand , Oliwier i Oskar (a będzie Szymek lub Kacper). oczywiście nie podełam daty urodzin, bo przez najbliższe kilka lat dziecka nie planujemy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
borusia maniak
|
Wysłany: Wto 22 Mar 2011, 19:31 Temat postu: |
|
|
Mi wyszło Zosia dla dziewczynki (a będzie Liliana albo Tatiana), a dla chłopca Zdzisław (a będzie Adaś albo Czarek) |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaja uzależniony
|
Wysłany: Wto 22 Mar 2011, 20:48 Temat postu: |
|
|
Magda i Marta ( Chciałabym bardzo Madzię, ale moja Siostrzenica ma tak na imię) oraz Dariusz, Mariusz, Mikołaj (a Mikołaj ma na imię mój siostrzeniec ). _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
straszna_dama guru
|
Wysłany: Wto 22 Mar 2011, 21:59 Temat postu: |
|
|
Borusiu, skąd pomysł na rosyjskie imiona dla dziewczynki? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sandra88 guru
|
Wysłany: Wto 22 Mar 2011, 22:46 Temat postu: |
|
|
hehe
i imię dla dziewczynki wyszło takie : Celina, Laura, Lidia (to Laura jeszcze może by przeszło) ale prawdopodobnie jak będzie dziewczynka to będzie Nikol lub Natasza (mi się jeszcze podoba Amanda ale mojemu K juz nie bardzo)
imię dla chłopca wyszło takie: Czesław, Ludwik hehe a jak urodzi sie chłopiec to damy mu na imię Nikodem albo Olaf |
|
Powrót do góry |
|
|
Carla guru
|
Wysłany: Wto 22 Mar 2011, 22:50 Temat postu: |
|
|
owiraptorek napisał: | Nam wyszło Izdydor i Roman, a dla dziewczynki Roksana - jednak zostaniemy przy imionach przez nas wybranych |
Hm... nam wyszło identycznie...chyba mają słabą bazę |
|
Powrót do góry |
|
|
borusia maniak
|
Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 7:58 Temat postu: |
|
|
Damo, to pewnie przez moje ukochane rosyjskie książki. Albo takie, których akcja dzieje się w Rosji 'Jeździec miedziany', uwielbiam też ' Zbrodnie i karę', 'Mistrza i Małgorzatę'
Swoją drogą, dla chłopca bardzo podobało mi się Aleksander, ale nie pasowałby do nazwiska ;( Z resztą, jak już będzie dzieciaczek - to na pewno dziewczynka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|