|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Sro 23 Lut 2011, 8:53 Temat postu: |
|
|
To dopiero oświadczyny Ciekawe jak azreagowała na to wybranka jego serca... Można doznać prawdziwego szoku,ale pomysł naprawde bardzo oryginalny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
eraissa kandydat

|
Wysłany: Sro 23 Lut 2011, 21:14 Temat postu: |
|
|
ART. DECO JUBILER napisał: | To dopiero oświadczyny Ciekawe jak azreagowała na to wybranka jego serca... Można doznać prawdziwego szoku,ale pomysł naprawde bardzo oryginalny. |
reakcja byla pozytywna niedługo beda rok po slubie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Czw 23 Cze 2011, 16:00 Temat postu: |
|
|
No to tym bardziej należy gratulować i życzyć dużo szczęścia. Może dzięki temu będziemy mieli więcej pomysłów na nietypowe zaręczyny  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aleszka kandydat

|
Wysłany: Sob 24 Wrz 2011, 6:47 Temat postu: |
|
|
Dwa lata temu byłam świadkiem zaręczyn podczas przerwy finałowego meczu siatkówki na świeżo otwart hali sportowej Arena w Łodzi. Wyglądało to mniejwięcej tak: prowadzący imprezę ogłosił że jeden z gości otrzyma nagrodę specjalną. Wyczytał nr sektoru, rzędu i miejsca. Zszedł młody mężczyzna, prowadzący pokazał mu coś w zakrytym koszu na piłki i rzekł:
- Y, nagroda zależy od Ciebie
Y wział mikrofon i rzekł:
- X, kochanie wyjdziesz za mnie?
X popłakała się z radości, ochroniarze asystowali jej przy schodzeniu. Jak zeszła Y jeszcze raz jej się oświadczył i dostali upominki od organizatorów.
Ładnie to wyglądało, ale ja cieszę się, pod koniec maja R. oświadczył mi się po cichu. _________________
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Sob 24 Wrz 2011, 7:36 Temat postu: |
|
|
Dlaczego piszesz na zielono? Zmień kolor czcionki na czarny. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Czw 29 Wrz 2011, 11:51 Temat postu: |
|
|
A czarny to obowiązkowy kolor? też fajny pomysł z oświadczynami na meczu siatkówki,widziałam kiedyś coś podobnego na jednym ze stadionów piłkarskich,przy dobrej oprawie takie zaręczyny to coś wyjątkowego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zabcia kandydat

|
Wysłany: Sro 5 Paź 2011, 20:43 Temat postu: |
|
|
u mnie nie było hucznie i publicznie po prostu kolacja we dwoje podczas naszego wakacyjnego (spoznionego) urlopu który spędziliśmy w Toskanii już samo miejsce i Jego obecność wystarczyla zeby było cudownie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Pią 7 Paź 2011, 11:17 Temat postu: |
|
|
Kalinko, też to widziałam. Też mi się to podobało
Ale tak sobie myślę, że takie rzeczy przyjemniej się ogląda, niż doświadcza w rzeczywistości.
Niemniej filmik wywołał we mnie baaaardzo pozytywne emocje Super to wymyślił ten chłopak. No i widać było, że dziewczyna kompletnie zaskoczona była
Tego po cichu zazdroszczę, bo ja się oświadczyn lekko spodziewałam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|