|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sheryl maniak
|
Wysłany: Sob 15 Sty 2011, 14:31 Temat postu: |
|
|
..........
Ostatnio zmieniony przez Sheryl dnia Pon 16 Sty 2012, 16:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
marta_ges moderator
|
Wysłany: Sob 15 Sty 2011, 14:44 Temat postu: |
|
|
A dla mnie taki szybki ślub w Las Vegas to nie jest prawdziwy ślub. Takie mam odczucie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
straszna_dama guru
|
Wysłany: Sob 15 Sty 2011, 16:52 Temat postu: |
|
|
Widzisz, bo to zależy co komu pasuje Ja jestem tradycjonalistką i absolutnie nie przekonuje mnie taki szybki ślub. Taki ślub to rzeczywiście raczej zabawa. Ja może będę nudna, ale wolę to zrobić jednak tutaj, w gronie najbliższych i ręczę Ci, że będę równie szczęśliwa.
A tak a propos, chcesz nam zareklamować firmę, która się zajmuje tego typu formalnościami? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
hirondelle początkujący
|
Wysłany: Sob 15 Sty 2011, 22:37 Temat postu: |
|
|
Szukam opinii na ten temat bo sama to przezyłam i jestem tym zachwycona do tego stopnia ze mysle o załozeniu własnej działalnosci własnie organizacja slubów i wesel w Vegas,wciaz sie nad tym zastanawiam,bardzo cenne sa dla mnie wasze opinie |
|
Powrót do góry |
|
|
mimi guru
|
Wysłany: Sob 15 Sty 2011, 22:41 Temat postu: |
|
|
Mi się nie podoba taki pomysł... Wolę tradycyjny ślub _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
jkjm kandydat
|
Wysłany: Sob 15 Sty 2011, 22:46 Temat postu: |
|
|
tez wole tradycyjny slub koscielny... a poza tym do las vegas daleeeko. _________________
Nikodem Ireneusz - nasze Szczęście Największe:*!
|
|
Powrót do góry |
|
|
straszna_dama guru
|
Wysłany: Sob 15 Sty 2011, 23:30 Temat postu: |
|
|
Oj, coś mam wrażenie hirondelle, że wielu chętnych na to przedsięwzięcie nie znajdziesz. Weź pod uwagę jeszcze jeden dość ważny aspekt - większość par to młodzi ludzie, którym rodzice pomagają w różnym stopniu dofinansować ślub i wesele, a oni tym bardziej obstają przy tradycji. Rozumiem, że jesteś zachwycona, ale jak sama widzisz nikt tu poza Tobą nie ma ochoty na taki ślub. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sylwia_puchatek bywalec
|
Wysłany: Nie 16 Sty 2011, 0:35 Temat postu: |
|
|
Ja tez wolę tradycyjny. Myślę ze większość dziewczyn marzy zeby w tym dniu wystąpić w pięknej sukni i zeby wszyscy nas podziwiali. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
borusia maniak
|
Wysłany: Nie 16 Sty 2011, 0:53 Temat postu: |
|
|
Jakoś nie widzi mi się żeby do ołtarza prowadził mnie Elvis Poza tym to kupa załatwiania, wiza itd. 100 razy wolę tradycyjny ślub |
|
Powrót do góry |
|
|
Justii maniak
|
Wysłany: Nie 16 Sty 2011, 12:21 Temat postu: |
|
|
..
Ostatnio zmieniony przez Justii dnia Sro 1 Cze 2011, 7:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|