|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:16 Temat postu: |
|
|
Sądzę, żeby pasował, nawet trochę dłuższy by pasował. Ja mam za kolano
natie, ta Twoja sukienka średnio mi się podoba. Góra ładna, ale od pasa w dół nie bardzo , a ta kokarda z tyłu to już całkiem :/ _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:22 Temat postu: |
|
|
| Stefcia napisał: | Sądzę, żeby pasował, nawet trochę dłuższy by pasował. Ja mam za kolano
natie, ta Twoja sukienka średnio mi się podoba. Góra ładna, ale od pasa w dół nie bardzo , a ta kokarda z tyłu to już całkiem :/ | no ja mam całkiem odmienny gust więc się nie dziwię mi się nie podobają proste sukienki  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:25 Temat postu: |
|
|
| Stefcia napisał: | | Blondyna, ta sukienka jest śliczna, jak szukałam w necie to był jeden z moich typów, ale nie natknęłam sie na nią w sklepie |
ja jestem z opola i tam jest salon sukien SUZANE B jest tam cała kolekcja sukien od Annais Bridal. Mierzyłam ją jest piekna ale nie pozwolili robić zdjęć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:27 Temat postu: |
|
|
| blondyna142 napisał: | | Stefcia napisał: | | Blondyna, ta sukienka jest śliczna, jak szukałam w necie to był jeden z moich typów, ale nie natknęłam sie na nią w sklepie |
ja jestem z opola i tam jest salon sukien SUZANE B jest tam cała kolekcja sukien od Annais Bridal. Mierzyłam ją jest piekna ale nie pozwolili robić zdjęć  | zdjęcia niestety w wielu salonach można zrobić dopiero po podpisaniu umowy czego oni się boją? przecież sukienki są w internecie.. _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:28 Temat postu: |
|
|
| Sony85 napisał: | a propo tej mojej...
..jaki welon według was by pasował?
ja myślę o takiej długości za pupę.... |
Ja jestem zdanie, że do kościoła długi robi wrażenie.. a po uroczystościach można zmienić na krótki. Ja się orientowałam i za 250 zł dostane komplet długi + krótki. Poszukaj to naprawde fajna sprawa _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:30 Temat postu: |
|
|
| blondyna142 napisał: | | Sony85 napisał: | a propo tej mojej...
..jaki welon według was by pasował?
ja myślę o takiej długości za pupę.... |
Ja jestem zdanie, że do kościoła długi robi wrażenie.. a po uroczystościach można zmienić na krótki. Ja się orientowałam i za 250 zł dostane komplet długi + krótki. Poszukaj to naprawde fajna sprawa | ja będę miała welon krótki bo długie nie podobają mi się kompletnie.. ma być bardzo mało widoczny, tylko z perełkami na dole.. i tak się będę w nim głupio czuła _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:35 Temat postu: |
|
|
| natie napisał: | ja się ciągle waham między 3 sukienkami.. 2 z nich nie ma w internecie, a w salonie nie można było zrobić zdjęć.. wklejam tylko te suknię, którą w internecie można znaleźć..
jak coś się źle wklei to z góry przepraszam  |
Mierzyłam właściwie podobną, była piękna ale okazała sie nie taka o jakiej sobie marzyłam. Nie wiem jeszcze za bardzo jak się wstawia zdjęcia więc nici z pokazywania [/img] _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:37 Temat postu: |
|
|
jak chcesz wstawić zdjęcie z jakiejs strony to wystaczy link umiescic miedzy IMG ktore mozna wybrac jak sie pisze wiadomosc:)
ja się ciągle waham miedzy 3. nie mam jak pokazać tych 2 pozostałych bo zdjec nie mam a w internecie akurat tych modeli na stronach nie ma:( _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:40 Temat postu: |
|
|
a jak to nie link . bo mam je na dysku ehhh zupełnie sie na tym nie znam heheh[/img] _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:41 Temat postu: |
|
|
nie wiem, może któraś z dziewczyn pomoże? przyda się taka rada! _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|