|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 16:14 Temat postu: |
|
|
To trzymam kciuki, żeby minęło  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelina1123 kandydat

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 13:19 Temat postu: |
|
|
A u nas chyba wszyscy dookoła się stresują...poza mną I to mnie troszeczkę martwi :/ _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 20:16 Temat postu: |
|
|
Ewelina, toć to powód do radości Inni mają pietra, a Ty jesteś pewna swego i spokojna, tylko pozazdrościć! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 21:35 Temat postu: |
|
|
No ewelina1123 straszna dama ma rację tylko pozazdrościć
Ja mam takiego stresa że nie wiem co mam ze sobą zrobić  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 23:09 Temat postu: |
|
|
Ewelina, tu nie ma się czym przejmować. U nas było tak, że wszyscy dookoła się stresowali, a my z Łukaszem nie:) I to do samego końca:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madzia85 maniak

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 23:29 Temat postu: |
|
|
ja to w ogóle się nie stresuje, mój K. tez nie;) ale za to moja przyszła teściowa przeżywa chyba to wszystko za na wszystkich;) ale powiem wam, że jak było jeszcze 2 lata do ślubu czy chociaż rok to się bardziej stresowałam niż teraz;) bo teraz totalny luz;) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 23:33 Temat postu: |
|
|
Moja teściowa też się stresowała za wszystkich, niekiedy to nawet mnie wkurzała, bo ciągle biadoliła umęczona, że sobie tego wszystkiego nie wyobraża itd... ....a było super i wszyscy się cudownie bawili  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PaniW kandydat

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 9:51 Temat postu: |
|
|
Za 3 dni ślub cywilny. Strasznie się denerwuje. Od kilku dni mam biegunke i problemy ze snem, a z moim przyszłym mężem mamy maraton awantur. Dosłownie o wszystko.
Jestem pewna, że chce z nim być do końca życia, ale co innego być pewnym będąc w zwykłym związku, a co innego ślub, który mi to gwarantuje
Szczerze to nie wiem czym się denerwuje, ale nie potrafie się uspokoić. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 10:26 Temat postu: |
|
|
Może kup sobie melisę, są też takie specjalne herbatki mieszanki ziół, które wyciszają _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelina1123 kandydat

|
Wysłany: Pon 13 Wrz 2010, 18:26 Temat postu: |
|
|
Jest wspaniale Powiem szczerze,że jeszcze jakiś czas temu dałabym sobie przysłowiową rękę uciąć,że będę szalała z nerwów...a tutaj jeszcze spokojny weekend w SPA mi się trafił i pomyśleć,że w sobotę o tej godzinie,będe miała moje Szczęście na zawsze dla siebie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|