Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pierwszy Taniec
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 189, 190, 191  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewelina1123
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 15 Lip 2010, 20:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Będzie dobrze i bez specjalnych kursówoczko Wystarczy się wyluzowaćuśmiech Po ceremonii w Kościele na pewno będzie już luźniej,bo wiadomo jeśli ktoś jest wierzący,a nawet jeśli nie to jest jednak doniosły moment i wówczas nerwy największe:) A potem to już pełen chilout, bo nawet jak podadzą zimny rosół, nasze schizy nic nie pomogą uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gabi8_9
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 15 Lip 2010, 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W ogóle orientowałam się ile coś takiego kosztuje to za godzine takiego kursu dla pary młodej chcą 60/80zł i więcej!wykrzyknik

Powrót do góry
ewelina1123
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 15 Lip 2010, 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O właśnie! Ceny to też kosmos:) U nas w Łodzi ok.100zł/h. A co zrobi się w tym czasie? Jeśli nie chcesz się połamać podczas jakiś efektowniejszych figur,czy chociażby obrotu,to godzina praktycznie schodzi na rozciąganie....a pieniążki płyną niestety:/ Co by kto nie mówił,jestem za spontanicznym tańcem:) A dla zatwardziałych samodzielne ćwiczenia z partnerem w domu,czy przy jakiejś płycie ze szkółki tańca:) W internecie też można znaleźć wiele ciekawych filmików uśmiech

DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO-I TO BEZ BAJOŃSKICH SUM Very Happy

Powrót do góry
maartusiaa_87
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 16 Lip 2010, 7:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

u nas kurs tańca 60 zł/h

ale pan zaproponował nam karnet "przyszłych młodych" i za 4h płacimy 200 zł uśmiech
Powrót do góry
..::Nati::..
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 16 Lip 2010, 10:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My najpierw skończyliśmy kurs grupowy dla przyszłych nowożenców "SOS przed ślubem" naprawde dużo nam dał jestem bardzo zadowolona,dużo nam to pomogło nawet nie przypuszczałam oczko a teraz aż do ślubu będziemy chodzili raz w tygodniu na indywidualne lekcje,żeby podszkolić się w naszym 1 tańcu oczko u nas też 60zł/h

Powrót do góry
Milagros
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 18 Sie 2010, 19:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A my chodziliśmy do takiej dziewczyny, która od dziecka tańczyła w szkole tanecznej, fajnie nas nauczyła i bierze za to 30 zł/godz. Tylko, że przed marcem będziemy musieli troszkę przypomnieć i wziąć kilka lekcji jeszcze.

ślub kościelny

[u
Powrót do góry
kamilka149
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 9 Wrz 2010, 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my będziemy tańczyć piosenkę z zaręczyn.)
Powrót do góry
sopocianka
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 9 Wrz 2010, 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie uwierzycie Wink , ale jeszcze przed rejestracją na forum, pochłonęłam cały ten temat w dwa dni. Może nie każdy post czytałam dokładnie, ale nic ważnego mi nie umknęło. Każdą polecaną piosenkę wstukiwałam do youtuba, a z co lepszych (wg mego subiektywnego mniemania) utworzyłam listę pretendentów na pierwszy taniec. Ostatecznie żadna z nich się nie zakwalifikowała...
Nieśmiało zapytałam ukochanego o walc (podobało mi się również "Oczarowanie" vel "Fascination"); zaskoczył mnie, mówiąc, że zawsze marzył, żeby się nauczyć tańczyć ten taniec uśmiech Chcemy wybrać jakiś klasyczny utwór np. "Nad pięknym modrym Dunajem" lub walc ze "Śpiącej królewny" Czajkowskiego.

W związku z powyższym mam pytanie: Czy ktoś już przetestował kurs taneczny z serii "Taniec z gwiazdami"pytajnik Czy idzie się z tego nauczyć?

PS Pierwszy taniec następuje przed jedzeniem czy po?pytajnik Rolling Eyes Lepiej byłoby przed - w takim wypadku drugi taniec - po jedzeniu - również moglibyśmy zatańczyć razem. Zanim tłum rodziny by nas rozdzielił Wink Poprosilibyśmy dj-a/członków zespołu o zagranie "Złotego krążka", gdy tylko wyjdziemy na parkiet (trochę byłoby mi żal odpuścić ten kawałek, zacytuję jedną z forumowiczek - "marzyłam o tej piosence od dzieciństwa"; "Moje jedyne marzenie" Anny Jantar jakoś przeboleję Wink

Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013.
Powrót do góry
Juliette
guru
guru

PostWysłany: Czw 9 Wrz 2010, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sopocianka napisał:
PS Pierwszy taniec następuje przed jedzeniem czy po?pytajnik Rolling Eyes Lepiej byłoby przed - w takim wypadku drugi taniec - po jedzeniu - również moglibyśmy zatańczyć razem. Zanim tłum rodziny by nas rozdzielił Wink Poprosilibyśmy dj-a/członków zespołu o zagranie "Złotego krążka", gdy tylko wyjdziemy na parkiet (trochę byłoby mi żal odpuścić ten kawałek, zacytuję jedną z forumowiczek - "marzyłam o tej piosence od dzieciństwa"; "Moje jedyne marzenie" Anny Jantar jakoś przeboleję Wink

W zdecydowanej większości przypadków pierwszy taniec jest po głównym posiłku, ale na przykład u nas był przed, zaraz po powitaniu lampką szampana. Wszyscy już stali w kółeczku, więc nie trzeba było ich znowu zbierać Wink Zrobiliśmy tak między innymi z tego względu jaki ty wymieniłaś Wink
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 9 Wrz 2010, 20:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Juliette napisał:
sopocianka napisał:

W zdecydowanej większości przypadków pierwszy taniec jest po głównym posiłku, ale na przykład u nas był przed, zaraz po powitaniu lampką szampana. Wszyscy już stali w kółeczku, więc nie trzeba było ich znowu zbierać Wink Zrobiliśmy tak między innymi z tego względu jaki ty wymieniłaś Wink

Super pomysł!Wolałabym właśnie tak-przed posiłkiem....tylko co z piosenką?Podoba mi się wizja tango....tylko czy będzie ok;-)
p.s. Słyszałyście może o trendzie tańczenia do piosenki ze Shreka;-)?
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 189, 190, 191  Następny
Strona 105 z 191

Skocz do: